Viszlát kéziszámla!

2020. JÚLIUS 1-TŐL
MINDEN SZÁMLÁT LÁTNI AKAR A NAV!

Tudta, hogy 2020. július 1-től kibővül az online adatszolgáltatásra kötelezett számlák köre?

Az adatszolgáltatás már 2018. július 1-je óta kötelező minden minimum 100 000 Ft ÁFA-tartalmú számla esetében.

2020. július 1-től azonban már adatszolgáltatási kötelezettség terheli minden Magyarországi vállalkozás minden számláját, ha más belföldi adóalanynak állítja ki. Abban az esetben is, ha nem számít fel áfát. Tehát a kötelezettség akkor is vonatkozik Önre, ha Ön alanyi adómentes, vagy kis összeget számláz. Cégként, szervezetként, egyéni vállalkozóként, de még adószámmal rendelkező magánszemélyként is érinti Önt.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha Ön kézi számlát állít ki, akkor sem mentesül az adatszolgáltatás alól. Július 1-től minden egyes belföldi vállalkozás részére kiállított számlát manuálisan fel kell tölteni a NAV Online számla rendszerébe.

Vagyis kézzel megírja a számláit, majd a számla adatokat egyesével rögzíteni kell a NAV online felületén. Ha 20 számlát ír egy nap, akkor mind a 20-at.

2021. Január 1-től pedig a magánszemélyeknek kiállított számlákat is jelenteni kell.

DE KINEK VAN ERRE IDEJE?!!

Talán azt mondja, hogy a könyvelő majd megoldja, de ne gondolja, hogy ingyen teszi! Ha egyáltalán vállalja, hiszen ez jelentős plusz munkát igényel. Ráadásul el kell juttatni hozzá a számlákat, ami szintén plusz vesződség. Nem elég egy hónapban egyszer összekészíteni neki a számlákat, hiszen az ÁFA összegétől függően 1 vagy 4 napon belül minden számlát fel kell tölteni a NAV Online számla rendszerébe.

Az Exicom Informatika Kft. teljes körű, komplex segítséget nyújt ügyfeleinek az adatszolgáltatás technikai megvalósításához, azaz hogy az automatikus legyen!

Ha Ön egyéni vállalkozó vagy őstermelő, aki eddig hagyományos kézi számlatömbbel dolgozott, akkor ez az ajánlat Önnek szól!

Bővebb információért és személyre szabott megoldási lehetőségekért keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Telefon: +3670 389 5323

E-mail: info@exicominformatika.hu

HORDOZHATÓ NYOMTATÓK:

Epson Work Force WF-100W mobil nyomtató


Hordozható A4-es nyomtatás
Nyomtasson bárhol a világ legkisebb és legkönnyebb vezeték nélküli A4-es tintasugaras nyomtatójával, amit vezeték nélkül is használhat és útközben is tölthet az USB kapcsolaton keresztül.
Az Epson legelső A4-es hordozható nyomtatója nagyszerű választás az olyan szakemberek számára, akik számlákat, szerződéseket és egyéb dokumentumokat nyomtatnak – az irodától távol. A kis méretű és könnyű tintasugaras nyomtatót a következőkkel szereltük fel: beépített akkumulátor (100W), LCD kijelző, Wi-Fi és Wi-Fi Direct® csatlakoztatás, továbbá kompatibilis az Apple AirPrint, a Google Cloud Print és az Epson iPrint alkalmazásokkal.

Kis és kompakt kialakításának köszönhetően méretei csupán 309 x 154 x 61 mm, súlya pedig mindössze 1,6 kg. A vezeték nélküli csatlakoztatási funkció miatt a WF-100W egyetlen kábelt sem igényel, így problémamentesen használható az ügyfél otthonában, illetve járművében is.

Kiváló minőség
A nyomtató minősége a lenyomatok minőségében tükröződik. Valójában ez az egyetlen olyan hordozható nyomtató, amelynél pigmenttinta biztosítja a tartós, kenődésmentes eredményt.

Hatékony
A WF-100W ISO nyomtatási sebessége fekete-fehér nyomtatás esetében 7 lap/perc, míg színes nyomtatás esetében 4 lap/perc4, tintakapacitása pedig akár 250 oldal fekete-fehér módban, míg színes módban akár 200 oldal. A 3,7 cm-es LCD kijelzőnek köszönhetően a Wi-Fi csatlakozást számítógép használata nélkül végezheti el, illetve egyszerűen ellenőrizheti a tintatartályok szintjét.

Ár: 69.900 Ft+ÁFA*

Bérleti konstrukció ajánlat

Szolgáltatásunkkal Önnek nem kell megvásárolnia a nyomtatót, kedvező áron bérelheti, majd a futamidő végén szabadon rendelkezhet vele.

Bérleti díj:

12 hó: 5.990 Ft+ÁFA/hó*

24 hó: 3.390 Ft+ÁFA/hó*

36 hó: 2.790 Ft+ÁFA/hó*

Számlázó program ajánlat

 

Naturasoft Forint Számla- hagyományos, kézi számlatömb kiváltásához

Ez a számlázó program elsősorban azon felhasználók számára készült, akik egy egyszerűen kezelhető, olcsó és gyors, de ugyanakkor igényesen kidolgozott, megbízható programot keresnek forintos számlák kiállításához.

 • Számlázó szoftverünk segítségével logo-val ellátott, ízléses kinézetű forintos számlákat állíthat ki.
 • Több számlatömböt is kezelhet, vagyis, ha szükséges akár külön számlatömbben számlázhat tevékenységenként vagy fizetési módonként.
 • Lehetősége van a számlák helyesbítésére, érvénytelenítésére, előleg beszámítására, valamint a pénzügyi kiegyenlítések kezelésére is.
 • Az elkészült számlák könnyebb postázása érdekében a programmal akár rögtön megcímezheti a borítékot vagy kihasználva a program postaköltség nélküli számlázás funkcióját a számlát elküldheti e-mailben is a vevő részére.
 • Partnereit és az Ön által értékesíteni kívánt szolgáltatásokat, termékeket egyszerűen nyilvántarthatja rendszerünkben. Széleskörű lekérdezési lehetőségek segítik, a táblázatok tartalmát pedig kinyomtathatja, vagy Excel táblázatba mentheti.

Ár: 7.900 Ft+ÁFA*

Csomag ajánlatok

 1. Epson Work Force WF-100W nyomtató+ Naturasoft Forint számla: 77.800 helyett 74.900 Ft+ÁFA*
 2. Epson Work Force WF-100W nyomtató+ Naturasoft Forint számla: 12x 6.290 Ft Ft+ÁFA*
 3. Epson Work Force WF-100W nyomtató+ Naturasoft Forint számla: 24x 3.490 Ft Ft+ÁFA*
 4. Epson Work Force WF-100W nyomtató+ Naturasoft Forint számla: 36x 2.890 Ft Ft+ÁFA*

 

EPSON TM-P20 Mobil számlanyomtató

                                                                       

Ultra könnyű és kompakt

A TM-P20 a legkisebb és legkönnyebb számlanyomtatónk, ideális bárki számára, akinek számlát kell nyomtatnia menet közben.

Problémamentes csatlakoztathatóság

 • Akár nyolcórás üzemidő
 • Fekete-fehér nyomtatás
 • LED kijelző
 • Bluetooth, WIFI és USB 2.0 csatlakozás
 • Hőpapíros nyomtatás 58 mm széles
 • Méretek: 79‎ x 120 × 44 mm
 • Súly: 0,22 kg

Ár: 74.900 Ft+ÁFA*

*Az árak tartalmazzák a szállítás, beüzemelés és programtelepítés költségét!

 

2020.05.26.

Vissza